Tentoonstelling 2021

De Koninklijke Limburgse Sierduivenfokkersclub, DE RASDUIF, organiseert op 6-7 November 2021 haar jaarlijkse sierduivententoonstelling.
Op deze website in het keuzemenu links of door te klikken op de onderstaande rode knoppen, kunt u het vraagprogramma en het inschrijvingsformulier downloaden.

Gelieve tijdig in te schrijven en wacht niet tot op het laatste moment!
Dit werkt het makkelijkst voor de tentoonstellingssecretaris: Neven Yves.

De uiterste inschrijvingsdatum is zondag 17 oktober 2021.

DE RASDUIF zet alles op alles, ondanks alle Corona-perikelen, om vol enthousiasme dit jaar een sierduivententoonstelling te kunnen houden. Aangezien er vorig jaar geen tentoonstellingen hebben plaats gevonden, is het des te belangrijker dat we als vereniging, maar ook als sierduivenliefhebbers, onze mooie hobby blijven uitoefenen.
Vandaar deze warme oproep om te komen deelnemen aan de editie van deze Regionale Sierduivententoonstelling, die doorgaat in O.C. “Het Park”, Kastanjestraat 7, 3530 Houthalen-Oost.
U bent uiteraard ook welkom als bezoeker.

De Brünner Club Belgium en de Deutscher Modeneserclub Belgium sluiten met hun clubshow aan in deze tentoonstelling van DE RASDUIF.
De Brünner Club Belgium viert haar 10-jarig jubileum en schenkt mooie prijzen aan de inzenders van dit ras.


De Deutscher Modeneserclub Belgium schenkt ook prijzen en ere-certificaten aan de inzenders van dit ras.

Ook DE RASDUIF heeft een mooie prijzenpot om te verdelen. Traditioneel en dus ook weer dit jaar, zijn er een hele reeks prijzen, geschonken door enkele liefhebbers, te winnen.

Voor de volhouders is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan het Interclubkampioenschap. Dit is een kampioenschap tussen onze bevriende sierduivenverenigingen: DE LUXEDUIF (Mechelen) en DE PRACHTDUIF (Turnhout).

We hopen op een talrijke opkomst van zowel inzenders als bezoekers. U bent een belangrijke schakel in het voortbestaan van de sierduivenliefhebberij.